Jouw cd helpt me enorm, ik doe de bodyscan graag, om in mijn zachtheid te blijven en als jij op het laatst zeg , ''je hoeft niets te doen'' resoneert dat op zo een diep nivo bij me. Mijn grootste ommezwaai is dat ik met zachte ogen naar mezelf begin te kijken. De hardheid , heftigheid en het vechten mag ik loslaten mijn rug begint los te komen de pijn dus ook !!
Smelttranen Ria

 

Ik gebruik de CD om ’s avonds heerlijk in slaap te kunnen vallen... Het is echt genieten! En zo zacht en liefdevol. P.

 

Het is heerlijk, als het even allemaal niet zo lekker loopt, neem ik een half uurtje voor mezelf, en zet je CD op, daarna voel ik me een heel ander mens. W.

 

Ik heb je CD gekocht. Ik vind de bodyscan heerlijk, voel me net een citroentje pers hierdoor mijn tranen eruit. Ria

 

Nu met mijn hartrimtestoornissen kwam jouw CD als een geschenk uit de hemel. Als ik nummer 2 opzet voel ik alle onrust en spanning wegglijden en ontstaat er voor het eerst rust.

 

In het begin vond ik het spannend om zelf thuis te doen, maar kwam al snel tot de ontdekking dat het juist heel liefdevol en zacht is, het geeft een veilig gevoel.

 

Heerlijk om door jouw stem meegenomen te worden...

 

Het is altijd weer moeilijk om mezelf tijd te gunnen, maar als ik het dan doe wordt het zo beloond, ik voel me dan echt weer zoals ik zou willen.

 

Complimenten! Andere meditatiecd’s werken op m’n lachspieren, deze neemt me echt mee op reis. S.