Het levenswiel; de 4 windrichtingen.

Het levenswiel met Ivon Vrolijk en Alien Bor. Een buiten workshop op een bijzondere locatie. Deze workshop staat in het teken van het volgen van jezelf en je eigen natuurlijke ritme. Wil je ervaren om op een natuurlijke manier in het leven te bewegen? We nodigen je uit te ervaren om het organische ritme in onze westerse samenleving te integreren. Voel en bekijk zelf welke periode en dag jou het beste past.

Bij opgave geef je aan wat jouw mogelijkheden en behoeftes zijn (ochtend of middag, welke dagen niet, of andere zaken). Wij komen met een voorstel. Je kunt je ook met een vrienden-zussen-studie-collegagroepjes opgeven. Wanneer kan het bij ons: op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag. Periode tussen 16 mei en 4 juni of tussen 15 augustus tot 23 september. Kosten 45,00 pp voor een dagdeel. Max 4 personen, mogelijk 2 extra bij mooi weer.

We gaan er vanuit dat we de workshop buiten kunnen geven. Hou er rekening mee dat we bij slecht weer naar binnen gaan. Opgeven via Alien Bor of via het contactformulier.

Meer over deze workshop:

IMG 4741Wat deze workshop het Levenswiel extra bijzonder maakt, is de prachtige locatie midden in de natuur, Op de sfeervolle buitenlocatie van Alien Bor, bloesem- en massagetherapeut, wordt nogmaals deze verrijkende workshop gegeven. De molen ligt in de polder Lutjewaard, met een bootje wordt je opgehaald naar deze prachtige plek. Deze prachtige plek is alleen al een grote inspiratie om bij jezelf te zijn of te komen. 

Oorspronkelijk komt het levenswiel uit het sjamanisme. In het wiel zijn de 4 windrichtingen aanwezig, elk deel daarvan heeft zijn eigen kwaliteiten. Het oosten waar de zon opkomt staat bijvoorbeeld voor nieuwe plannen maken, het zuiden voor de plannen uitvoeren, het westen voor overzien, evaluatie, en het noorden voor rust. Zo is deze cyclus in alles in en om ons hen terug te vinden: In ons werk, in onze relaties, in ons dagelijks handelen en als levensloop. Bewust met dit levenswiel werken maakt een bewustwording naar je patronen. Je kunt een thema meenemen waar je graag aan wilt werken. Door hier kennis mee te maken en mee te werken kun je het daarna zelf in het dagelijks leven toepassen. Het wordt dan een ''her-kennen'' van jouw patronen, waardoor je jouw leven een natuurlijke cyclus kunt laten zijn. Het levenswiel is als een plattegrond die op elk tijdstip, elke situatie en elke plek bruikbaar is. In deze bijzondere workshop gaan we een levenswiel maken en er mee werken. Je gaat je eigen levenswiel verkennen en ontdekken. Hierbij wisselen ervaren, lichaamswerk, visualisatie, meditatie en vormgeven elkaar af in deze mooie workshop.

Voor een artikel over het Levenswiel door Ivon Vrolijk: klik hier!

Voor meer informatie over Alien Bor en foto''s van de locatie: klik hier!  

Initiatief: Alien Bor
Trainers: Ivon Vrolijk en Alien Bor
Locatie: Overslingeland 14-2, 4225 NJ Noordeloos